אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
דגים חריפים מרוקאיים

דגים חריפים מרוקאיים

27 באוקטובר 2013 17:53

למצרכים:

צרור כוסברה (של סופר) חתוך לא קטן מדי

2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות

2 פלפלים חריפים שלמים (כדי שהדג לא יהיה חריף מדי)

8 שיני שום

חצי כוס שמן.

להכנה:

את כל המצרכים הנ"ל לשים בסיר שטוח בשכבות. ראשונה הכוסברה לאחר מכן הפלפלים, השום והפלפלים החריפים. לשים מעל הכל את השמן לכסות את הסיר ולאדות על אש נמוכה 10 דקות.

לוקחים 2 מושטים חתוכים לחתיכות (כל אחד לפי אהבתו) ושוטפים אותם היטב (יש כאלה שמפזרים מעל מלח/לימון/חומץ ומשרים לשעה אני לא!)

לאחר 10 דקות (כשהכל התרכך) לפזר מעל הכל 1 כף אבקת מרק, 2 כפות פפריקה מרוקאית, חצי כף כורכום, חצי כף פלפל שחור ומלח. לכסות בחצי כוס מים, לסדר את הדגים ובעזרת כף לשים את הרוטב גם מעל הדגים.

לבשל 40 דקות. בינתיים לחתוך עוד חצי צרור כוסברה ולפזר בתום הבישול על הדגים. הריח בבית משכר…..

פורסם ב: ארוחת ערב, בישולים, דגים, חגים תגיות: בישול, דגים, דגים חריפים, יום שישי, כל אחד יכול, מתכון, קלי קלות
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס