אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
פילאף של פריקי וירקות

פילאף של פריקי וירקות

16 בנובמבר 2014 9:33

למצרכים:

1.5 כוסות פריקי נקי, שטוף ומסונן

1 גזר חתוך לקוביות

1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות

1 בצל קצוץ דק

4 כפות שמן זית

3 כוסות מים רותחים

צרור של שמיר קצוץ דק

מלח

להכנה:

לטגן את הבצל בשמן זית עד שקיפות. להוסיף את קוביות הפלפל האדום ולטגן את שניהם יחד 3-4 דקות. להוסיף את קוביות הגזר, לערבב. להוסיף את המים ולבשל יחד רבע שעה. להוסיף את הפריקי, השמיר ואת המלח, לבשל יחד על אש נמוכה עד שהפריקי יהיה רך דיו. אם הפריקי עדיין קשה, וחסרים נוזלים, להוסיף עוד מים הבישול אורך כ 30-40 דקות. אחרי שמורידים מהגז, לכסות את הסיר באופן הרמטי (אני מכסה עם צלחת) לחצי שעה.

מנה נפלאה, קלה להכנה, בריאה וטעימה במיוחד.

 

 

 

פורסם ב: בישולים, ט"ו בשבט, מנות עיקריות, מנות ראשונות, צמחוני, תוספות תגיות: אלונה זוהר, בצל, גזר, זמין, חיטה, טעים, ירקות, כשאוכל ואהבה נפגשים, מהיר, מתכון, פילאף, פלפל אדום, פריקי, צמחוני, קל
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס