אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
עוף ריחני ברוטב תפוחים

עוף ריחני ברוטב תפוחים

13 באפריל 2019 15:16

למצרכים:

2 כרעיים מחולקים

לרוטב:

1 כוס מיץ תפוחים של “פרימור”

1 כף חרדל דיז’ון

1/3 כוס שמן זית

מלח

פלפל שחור גרוס

8 שיני שום

4 כוכבי אניס

4 מקלות קינמון

להכנה:

בתבנית אפייה להניח את חלקי העוף. להניח מסביב את שיני השום ואת הטימין.

17499516_10210360087013344_7259246128008395973_n

לערבב בקערה את כל חומרי הרוטב היטב.

לצקת על העוף.

17426102_10210360087293351_6419872286891172210_n

לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות עם נייר כסף למשך 45 דקות.

17498648_10210360087173348_862663790009356099_n

להסיר את הנייר כסף, בעזרת כף לצקת את הרוטב על חלקי העוף ולהשחים כשהעופות גלויים לחום התנור לעוד רבע שעה. תוך כדי, לצקת רוטב על העוף מדי פעם.

להגיש בתוספת אורז לבן/פירה או כיד הדמיון הטובה.

בת א ב ו ן!

 

פורסם ב: אינדקס מתכונים, ארוחת ערב, מנות עיקריות תגיות: אוכל שבא מהלב, אלונה זוהר, אניס, עוף במיץ תפוחים, עוף. תפוחים, פרימור, קינמון
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס