אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
עוף עם מקרוני בתנור

עוף עם מקרוני בתנור

23 בפברואר 2014 18:03

למצרכים:

1 חבילת מקרוני מס' 7 מבושל לפי הוראות היצרן, שטוף ומסונן.

חלקי עוף (אני השתמשתי בכנפיים)

1.5 חבילות קטנות של רסק עגבניות

2 כפות פפריקה מתוקה

1 כפית כורכום

1 כפית פלפל שחור

1 כף מלח

2.5 כוסות מים

4 כפות שמן לטיגון

להכנה:

1. לטגן את חלקי העוף בסיר שמתאים לתנור, בשמן עד שישחימו מכל צדדיהם.

2. להוסיף את התבלינים והמים. לבשל כשלושת רבעי שעה עם סיר חצי מכוסה.

3. להוציא את העוף מהסיר לקערה, ולהוסיף לרוטב שנותר בסיר את רסק העגבניות. לערבב ולבשל על אש קטנה 5 דקות. לבדוק את טעמי הרוטב.

4. לשפוך פנימה את המקרוני ולערבב עם הרוטב. להניח מעל את חלקי העוף.

5. לחמם תנור לחום של 150 מעלות, להכניס את הסיר מכוסה לתנור לשעתיים.

6. אין מנה יותר טעימה ומנחמת ממנה זו.

פורסם ב: בישולים, בשר ועוף תגיות: חמין, מנה, ספגטי, עוף, שבת, תנור
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס