אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
עוף חגיגי עם פירות יבשים

עוף חגיגי עם פירות יבשים

26 באפריל 2019 19:39

למצרכים:

6 כרעיים של עוף (מחולקות לשניים)

2 בצלים גדולים

150 גרם שזיפים יבשים

150 גרם משמשים יבשים

150 גרם צימוקים בהירים

1 כף אבקת מרק

1 כף סילאן

1 כוס יין לבן

מלח, פלפל

שמן לטיגון

להכנה:

בסיר שטוח לטגן את כרעי העוף עד לקבלת צבע זהוב. להוציא את הכרעיים ולהניח בצד.

באותו הסיר לטגן את הבצל עד לקבלת בצל שקוף להוסיף חזרה את הבשר. להוסיף את הפירות היבשים לתבל במלח פלפל וקינמון (לפי הטעם) וסילאן.

להוסיף את היין. להמיס כף אבקת מרק עוף ב- 1.5 כוסות מים רותחים ולהוסיף לסיר.

להמשיך לבשל. לטעום ולתקן תיבול.

אחרי שעה של בישול להעביר לתבנית לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור. אחרי שעה לפתוח הנייר לקבלת צבע וצמצום הרוטב.

פורסם ב: אינדקס מתכונים, ארוחת ערב, חגים, ללא גלוטן, מנות בצ'יק צ'ק, מנות עיקריות, ראש השנה תגיות: אלונה זוהר, אפוי, כשאוכל ואהבה נפגשים, מהיר, מתכון, עוף, עוף פירות יבשים, פירות יבשים, קל, תבנית, תנור
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס