תבנית עגולה 26″
למצרכים:
3 ביצים
1 כוס סוכר
1.5 כוסות קמח תופח
1 כפית סודה לשתייה
1/2 כוס מים
3/4 כוס שמן
1/2 חב שוקולד בטעם טחינה
50 גרם מטבעות שוקולד
לציפוי:
100 גרם שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד
1 כף שוקולד חלבה
להכנה:
1. לשים בקערה ביצים, סוכר ושמן ולערבב בעזרת מטרפה. לערבב מעט יותר מהרגיל על מנת להכניס אוויר לבלילה.
2. להוסיף את ממרח החלבה – טחינה ולערבב עד אחידות.
3. להוסיף את הקמח והסודה לשתייה ולערבב שלא יהיו גושים.
4. להוסיף את המים ושוב לערבב.
5. להעביר לתבנית משומנת את העיסה ולפזר מעליה מטבעות שוקולד.
6. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך חצי שעה.
7. בינתיים, להמיס את השוקולד, השמנת והממרח במיקרוגל, ולשפוך אל העוגה כשהיא חמה. עכשיו, נראה אם תוכלו להתאפק….