אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
עוגת פרג עם ציפוי קרם של שוקולד

עוגת פרג עם ציפוי קרם של שוקולד

23 בדצמבר 2013 18:19

למצרכים:

4 ביצים

1 גביע שמנת חמוצה

1 חמאה מומסת (200 גרם)

100 גרם פרג טחון טרי

100 גרם קוקוס

1.5 כוסות סוכר

1.5 כוסות קמח

1 שקית אבקת אפיה

1 שקית סוכר וניל

להכנה:

להפריד את הביצים. להקציף את החלבונים עם הסוכר.

בזמן ההקצפה, לערבב את כל שאר הרכיבים בקערה נפרדת. לאחר מכן לערבב עם הקצף בתנועות קיפול.

לשים בתבנית משומנת ולאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות לכחצי שעה או עד שהעוגה מוכנה.

לסירופ:

1/2 כוס מים

3 כפות סוכר

1/2 בקבוק תמצית וניל

1/2 בקבוק תמצית רום

להמיס את כל רכיבי הסירופ בסיר קטן עד שיתאחדו. לשפוך על העוגה כשיצאה מהתנור בעודה חמה.

לציפוי השוקולד:

1/2 קופסא שמנת מתוקה

100 גרם שוקולד מריר

50 גרם חמאה

1 כף שוקו

1 כף סוכר.

להמיס בסיר קטן או במיקרו עד שהקרם יהיה אחיד. לקרר ולשפוך על העוגה לאחר שהתקררה.

העוגה טעימה, טעימה, טעימה!

פורסם ב: עוגות ועוגיות תגיות: בחושה, טורט, מפנקת, מתכון, עוגה, פרג, קלה, קרם שוקולד, שוקולד
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס