אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
עוגת פירות יבשים קלויה

עוגת פירות יבשים קלויה

8 בינואר 2014 15:40

מצרכים לתבנית אינגליש קייק אחת:

3 ביצים

1 כפית תמצית וניל

1/2 כוס קמח לבן/מלא

1/2 כוס סוכר לבן/דמררה

300 גרם אגוזים לפי בחירה

300 גרם פירות יבשים מגוונים קצוצים

להכנה:

בקערה לערבב את הביצים, הקמח, הסוכר והווניל היטב שלא יהיו גושי קמח. להוסיף את האגוזים והפירות ולערבב היטב שיהיו מצופים בבלילה.

להניח בתבנית אינגליש קייק חד פעמית (חובה) ולאפות בתנור שחומם מראש ל- 120 מעלות לשעה-שעה וחצי – עד שהעוגה שחומה ויציבה למגע.

ולמה תבנית חד פעמית? כדי שיהיה נוח לחלץ ולפרוס את העוגה דק דק. נשמר בקופסה סגורה לאורך זמן.

פורסם ב: חגים, מתוקים, עוגות ועוגיות תגיות: טו בשבט, פירות, פירות יבשים, קלויה
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס