מצרכים לתבנית אינגליש קייק אחת:
3 ביצים
1 כפית תמצית וניל
1/2 כוס קמח לבן/מלא
1/2 כוס סוכר לבן/דמררה
300 גרם אגוזים לפי בחירה
300 גרם פירות יבשים מגוונים קצוצים
להכנה:
בקערה לערבב את הביצים, הקמח, הסוכר והווניל היטב שלא יהיו גושי קמח. להוסיף את האגוזים והפירות ולערבב היטב שיהיו מצופים בבלילה.
להניח בתבנית אינגליש קייק חד פעמית (חובה) ולאפות בתנור שחומם מראש ל- 120 מעלות לשעה-שעה וחצי – עד שהעוגה שחומה ויציבה למגע.
ולמה תבנית חד פעמית? כדי שיהיה נוח לחלץ ולפרוס את העוגה דק דק. נשמר בקופסה סגורה לאורך זמן.