העוגה גאונית, כי הקרם העשיר שלה, זה שתרצו ממנו עוד ועוד, נלקח היישר מהמדף בסופר – מעדן ספלנדיד שוקולד לבן. אחרי שתנסו, תבינו את החוכמה שמאחורי המתכון!
מצרכים:
לעוגה:
6 ביצים
1 כוס סוכר
3 כפות אינסטנט פודינג ווניל
4 כפות קמח תפוחי אדמה
750 גרם גבינת סקי
1 מעדן ספלנדיד שוקולד לבן
לקרם:
3 מעדן ספלנדיד שוקולד לבן
1 שמנת מתוקה
3 כפות סוכר
מקופלת/שברי שוקולד לבן
אופן הכנה:
1. להפריד חלבונים וחלמונים.
2. להקציף את החלבונים עם הסוכר עד קבלת קפף יציב.
3. בקערה נפרדת לערבב את הגבינה עם המעדן ספלנדיד והחלמונים. להוסיף את האינסטנט וקמח תפו"ד ולערבב היטב בעזרת מטרפה. לוודא שאין גושים.
4. לאחד בין הגבינה לחלבונים בעזרת לקקן בתנועות עטיפה.
5. לאפות את העוגה בתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות למשך כ-60 דקות. לצנן היטב.
6. להקציף שמנת מתוקה עם סוכר עד קבלת שמנת יציבה.
7. למלא שק זילוף בקרם שמנת. לזלף מסגרת לעוגה ולשפוך באמצע את מעדן הספלנדיד.
8. לעטר בשבבי שוקולד לבן ולהגיש!
צילום: "סטודיו דיטיילס"