למתכון:
1 קילו קמח
50 גר' שמרית (אני השתמשתי בקמח שמרים של אוסם 1 ק”ג)
חצי כוס סוכר
קצת מלח (כפית)
4 כוסות מים פושרים בערך.
להכנה:
- ללוש את כל הרכיבים במיקסר. הבצק רך דביק מאוד וזה בסדר גמור כך הוא צריך להיות!
- להתפיח (תופח מאוד מהר מאוד)
- לחמם בסיר שמן עמוק
- להרטיב ידיים, לעשות עיגולים עם חור באמצע ולזרוק לשמן.
- אחרי שהספינג' זהוב להעביר לנייר סופג
- לגלגל בסוכר ולהגיש חמים.
** לשים לב שהשמן לא יהיה חם מדי (מווסתים את החום ע”י הקטנת האש), כדי שהספינג’ לא יהיו מוכנים מבחוץ ועדיין חיים מבפנים **