אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
סיפריטו

סיפריטו

26 באפריל 2019 19:18

למצרכים:

4 כרעיים חתוכים לשניים (או לפי כמות הסועדים)

12 תפוחי אדמה חתוכים לפרוסות

שמן לטיגון עמוק

כמון

פפריקה מתוקה

פלפל שחור

מלח

אבקת מרק

כורכום (לצבע)

מים

להכנה:

את תפוחי האדמה לטגן בשמן עמוק כמו לצ’יפס (חובה שיהיו שזופים מאוד – שחומים!!!) לשים על נייר סופג בצד.

את כרעי העוף לטגן בסיר גדול שטוח, לטגן משני הצדדים עד שישחימו מעט. להוסיף 2 כפות פפריקה, 1 כפית כורכום, 1 כף מלח, 2 כפות אבקת מרק וחצי כפית פלפל שחור גרוס, להוסיף בערך 2.5 כוסות מים ולבשל אחרי רתיחה על אש קטנה כשלושת רבעי שעה.

אחרי שלושת רבעי השעה להוסיף את תפוחי האדמה לסיר, לערבב את הסיר תוך כדי ניעור (כדי לא למעוך את תפוחי האדמה) ולבשל עם חצי מכסה עוד שלושת רבעי שעה.

פורסם ב: חגים, מנות עיקריות, פסח, ראש השנה תגיות: אלונה זוהר, כורדי, כרעיים, כשאוכל ואהבה נפגשים, מבושל, מטוגנים, מיוחד, מתכון, נוסטלגיה, סורי, עוף, צ'יפס, תפוחי אדמה
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס