אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
מג'דרה

מג'דרה

17 במרץ 2014 16:06

מג'דרה

למצרכים:

1 כוס עדשים חומות/שחורות שטופות

2 כוסות אורז שטוף ומסונן

2 בצלים גדולים קצוצים

שמן זית

מלח

להכנה:

1. לבשל את העדשים בהרבה מים כחצי שעה – או עד שיתרככו. לסנן.

2. בסיר בינוני לטגן את הבצלים ב – 4 כפות שמן זית עד שישחים.

3. להוסיף את העדשים ואת האורז לערבב יחד עם הבצל. להוסיף 4 כוסות מים ומלח (כף שטוחה בערך או לפי הטעם) ולבשל על אש קטנה עם סיר מכוסה כ-20 דקות או עד שהמים יתאדו. להשאיר את הסיר מכוסה עוד חצי שעה לפני שאוכלים.

נפלא עם יוגורט קר או כתוספת למנת בשר.

 

 

פורסם ב: בישולים, חגים, תוספות תגיות: אורז, אלונה זוהר, חמה, מהירה, מנה, מתכון, עדשים, קרה, תוספת
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס