האוכל שאני מכינה בדרך כלל איננו מטוגן. את ההום פרייז הכנתי לבתי מיכל שטעמה אותם לראשונה במסעדה והחליטה שאני חייבת לשחזר עבורה את המנה. המנה לא מספיק טובה כשתפוחי האדמה אפויים ולכן הפעם חרגתי ממנהגי וטיגנתי את תפוחי האדמה. כשמיכל טעמה את המנה היא אמרה שהמנה שהכנתי עולה על המנה שאכלה במסעדה. הצלחתי!!!!
למצרכים:
6 תפוחי אדמה קלופים חתוכים לקוביות
50 גרם חמאה (או מחמאה)
1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק
1 כפית צ'ילי גרוס
להכנה:
1. לטגן את קוביות תפוחי האדמה על קבלת גוון זהוב. להניח על נייר סופג ולספוג שאריות שמן.
2. להמיס במחבת את החמאה, להוסיף את רוטב הצ'ילי עד ששניהם יתאחדו.
3. להוסיף פנימה את קוביות תפוחי האדמה ולערבב (בעדינות… שלא למעוך את קוביות תפוחי האדמה) לטגן יחד 3-4 דקות.
4. לשים בצלחת הגשה, לפזר מעל את הצ'ילי הגרוס ויש לכם תוספת שתופסת כל ארוחה בתאבון!!!!!