אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
הבורקיטס המושלם!

הבורקיטס המושלם!

14 בינואר 2019 17:48

בצק:
500 גרם קמח
400 גרם חמאה
1 קופסא גבינה לבנה
1 כפית מלח
50 סמ”ק מים (רבע כוס)
2 חלמונים
1 שקית אבקת אפיה
למלית:
200 גרם גבינה
1 כוס גבינה צהובה מגורדת
3 כפות גדושות קורנפלור
1 ביצה
20 גרם חמאה מומסת
1 כפית מלח
להכנה:
לערבב את כל חומרי הבצק (אני אוהבת לרכך את החמאה במיקסר וו גיטרה לפני הכנסת שאר החומרים כך יותר קל לאחד את הבצק ולשמור על הומוגניות). לשים במקרר לשעה.
בינתיים:
את כל חומרי המלית לשים במיקסר לערבב היטב ולאחד.
לקמח משטח עבודה, לרדד את הבצק לעובי של כ 4-3 מ”מ. לקרוץ עיגולים למלא ולסגור היטב. אין מה לדאוג, גם אם נפתח באפיה, המילוי לא “בורח”. למרוח ביצה, לפזר שומשום.
לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות לכחצי שעה או עד שיזהיבו.

בואו איתי, למטבח שלי ונכין ביחד את הבוריקיטס המושלמים:

פורסם ב: חגים, מאפים תגיות: אלונה זוהר, בורקיטס, בורקס, גבינה, כשאוכל ואהבה נפגשים, ממולא, מתכון, פריך, קונדיטוריה
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס