למצרכים:
1 דג פרידה מפולט וחתוך לרצועות
2 פאק צ'וי חתוכים לחצי וחלוטים 4 דרות במים רותחים
חצי כרובית מחולקת לפרחים חלוטים 5 דקות במים רותחים
1 פחית קרם קוקוס
1 כף מחית קארי צהובה
1/2 פלפל צ'ילי חריף פרוס
4 שיני שום קצוצות
1 כף ג'ינג'ר מגורד
2 כפות רוטב סויה
1 כף צ'ילי מתוק
1 כוס מים
שמן קנולה
עלי כוסברה
להכנה:
1. בסיר גדול שטוח לשים שכבה דקיקה של שמן. לחמם ולהוסיף את השום, הג'ינג'ר והצ'ילי החריף.
2. להוסיף את מחית הקארי ולערבב עד שתימס בשמן.
3. להוסיף את החלב קוקוס ואת המים. לערבב הכל ולהביא לרתיחה. להוסיף את הסויה ואת הצ'ילי המתוק.
4. להוסיף את הכרובית והפאק צ'וי ולבשל 10 דקות.
5. להוסיף את הפילטים של הדג ולערבב הכל יחד.
6. לבשל יחד עוד כ-7 דקות ולהסיר מהאש.
7. להניח על אורז ומעל לפזר עלי כוסברה ולהגיש.