למצרכים:
300 גרם שיבולת שועל
150 גרם שקדים טבעיים
100 גרם גרעיני חמניה
100 גרם גרעיני דלעת
50 גרם אגוזי לוז טבעיים
5 כפות גדושות סילאן
5 כפות שמן קנולה/חמניה
להכנה:
1. לשים בקערה את השיבולת שועל וכל האגוזים והגרעינים
2. להוסיף את השמן והסילאן ולערבב היטב.
3. לשים נייר אפיה על תבנית אפיה ולהעביר את הכבודה לתבנית.
4. להכניס לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 25 דקות (חשוב לשים לב במהלך האפיה שהגרנולה לא נשרפת).
5. להמתין שהגרנולה תתקרר, לפורר אותה ולהכניס לכלי אטום.
כל כך טעים שתרצו לאכול ולנשנש גם כחטיף.