אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
אצבעות פקאן-נוטלה

אצבעות פקאן-נוטלה

7 בינואר 2018 10:04

לבצק:
400 גרם חמאה
1 חלמון
1 ביצה שלמה
200 גרם סוכר
150 גרם פקאן טחון
450 גרם קמח
כף ווניל איכותי
למלית:
נוטלה
לפיזור מעל:
אבקת סוכר
להכנה:
1. לשים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה, הסוכר, החלמון והביצה ולהפעיל את המיקסר עד שלי יהיו גושי חמאה.
2. להוסיף את הקמח, הפאקן והווניל ולהביא לאיחוד, עד קבלת בצק.
3. לשים במקרר לשעתיים.
4. לחלק את הבצק לשלוש.
5. לקמח משטח עבודה ולרדד למלבן. למרוח נוטלה ולגלגל לרולדה. להמשיך כך עם שאר בבצק.
6. להניח את הרולדות לצינון במקרר 3 שעות.
7. להניח על תבנית עם נייר אפייה ולחתוך לפרוסות בעובי אצבע.
8. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 25 דקות.
להמתין לקרור מלא. לחתוך לפרוסות בעזרת סכין שיניים חדה, לפזר אבקת סוכר ו…. לטרוף!

 

פורסם ב: עוגות ועוגיות, עוגיות תגיות: אלונה זוהר, חמאה, מתכון, נוטלה, עוגיות, עוגיות חמאה, עוגיות לקפה, עודיות ממולאות, פקאן
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס