לבצק:
400 גרם חמאה
1 חלמון
1 ביצה שלמה
200 גרם סוכר
150 גרם פקאן טחון
450 גרם קמח
כף ווניל איכותי
למלית:
נוטלה
לפיזור מעל:
אבקת סוכר
להכנה:
1. לשים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה, הסוכר, החלמון והביצה ולהפעיל את המיקסר עד שלי יהיו גושי חמאה.
2. להוסיף את הקמח, הפאקן והווניל ולהביא לאיחוד, עד קבלת בצק.
3. לשים במקרר לשעתיים.
4. לחלק את הבצק לשלוש.
5. לקמח משטח עבודה ולרדד למלבן. למרוח נוטלה ולגלגל לרולדה. להמשיך כך עם שאר בבצק.
6. להניח את הרולדות לצינון במקרר 3 שעות.
7. להניח על תבנית עם נייר אפייה ולחתוך לפרוסות בעובי אצבע.
8. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 25 דקות.
להמתין לקרור מלא. לחתוך לפרוסות בעזרת סכין שיניים חדה, לפזר אבקת סוכר ו…. לטרוף!