למצרכים:
200 גרם חמאה
100 גרם סוכר
1 ביצה
90 גרם שקדים טחונים דק
210 גרם קמח
תמצית ווניל איכותית
למלית:
ריבת תות שדה חלקה
לבזיקה מעל:
אבקת סוכר
להכנה:
- במיקסר עם וו גיטרה לשים את החמאה, הסוכר והביצה. לעבד עד שאין גושי חמאה.
- להוסיף את הקמח, אבקת השקדים והווניל ולעבד עד קבלת בצק אחיד.
- להניח במקרר לשעתיים.
- לרדד על משטח מקומח לבצק בעובי של 3 מ"מ. לקרוץ פרחים ופרחים עם חור במספר זהה.
- לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שמזהיבות.
- לצנן ולמלא בריבה. לבזוק אבקת סוכר ולהגיש.