אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
עוגת פירות העונה

עוגת פירות העונה

10 ביולי 2017 8:48

למצרכים:

3 כוסות של פירות טריים חתוכים מעורבבים בשלוש כפות סוכר וניל ( להניח בצד חצי שעה לפחות)

1 קופסא של גבינת שמנת

3 ביצים

1/2 כוס שמן זית

1 כוס סוכר

1.5 כוסות קמח תופח

1 כפית תמצית וניל

להכנה:

לערבב בעזרת מטרפה את כל המצרכים "הרטובים" ולאחר שהבלילה הומוגנית, להוסיף את הקמח.

להניח את הבלילה בתבנית משומנת, ומעליה לפזר את הפירות.

לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 40 דקות.

לצנן ולפזר אבקת סוכר לפני ההגשה.

 

פורסם ב: חגים, מאפים, מתוקים, מתוקים, עוגות, עוגות ועוגיות, שבועות תגיות: גבינץ שמנת, יוום, עוגה, עוגה יוונית, עוגת פירות, פיראוס, שמן זית
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס