למלית:
1 קופסא של גבינת שמנת
3 כפות סוכר
תוכן של מקל וניל (או כפית של תמצית איכותית)
2 כפות קמח תופח
פטל קפוא
להכנה:
1. לפתוח את הבצק, לחתוך לריבועים. לעשות חריצים שבני הכיוונים
2. לערבב את כל חומרי המלית ולשים כפית מהמלית באמצע. על זה לשים פטל ולהניח על נייר בתבנית אפייה.
3. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות עד שיזהיבו (כ- 20-25 דק)
4. לקרר ולפזר אבקת סוכר.
גם הטובים לפעמים חוטאים ומקצרים, הכי חשוב…. בלי נקיפות מצפון 😉