דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס
אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים »
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
קרקרים

קרקרים

8 במרץ 2016 12:57

למצרכים:

500 גרם חמאה

500 גרם גבינה 9%

60 גרם שמן זית

200 גרם שמנת מתוקה

30 גרם מלח

2 כפיות סוכר

2 כפיות אבקת אפיה

1 ק"ג קמח

מעל:

200 גרם שומשום

להכנה:

במיקסר עם וו גיטרה ללוש את כל המצרכים (פרט לשומשום) עד שיתאחדו. (אני אוהבת ללוש קודם את הרטובים ובסוף להוסיף את היבשים). לשים במקרר לשעה.

לחלק את הבצק לשישה כדורים בגודל שווה.

להניח נייר אפייה על משטח עבודה ובעזרת מערוך לרדד את הבצק על הנייר אפיה. לרדד את הבצק עד שיהיה בעובי של 2-3 מ"מ.

לפזר מעל שומשום בנדיבות ובעזרת המערוך לרדד ולהדביק אותו לבצק. חשוב לשים לב שעובי הבצק צריך להיות אחיד.

לשים את הנייר אפייה עם הבצק בתוך תבנית אפייה ולחתוך מעוניים.

לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 25 דקות או עד שיזהיבו.

 

 

פורסם ב: מאפים, מלוחים, עוגות ועוגיות, עוגיות, שבועות תגיות: גבינה, טעימים, טעם של עוד, נשנוש, קרקרי גבינה, קרקרים, שומשום
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד
Close

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.