אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
גלידת וניל – מנגו (סולרו "הום מייד")

גלידת וניל – מנגו (סולרו "הום מייד")

15 באוגוסט 2015 6:18

מצרכים:
1 קופסת חלב מרוכז וממותק
2 שמנת מתוקה (500 סמק)
1 כפית תמצית וניל איכותית
2 מנגו מקולפים טחונים (במעבד מזון)
להכנה:
1. להקציף שמנת מתוקה ווניל לקצפת יציבה וקשה.
2. לערבב בעזרת לקקן את השמנת עם החלב המרוכז.
3. להעביר לכלי המיועד להקפאה. לשפוך פנימה את המנגו המרוסק ובעזרת מזלג לשייש את הגלידה עם המנגו.
4. לכסות ולהקפיא את הגלידה למספר שעות.
ספרו איך יצא… ותגידו אם שטראוס צריכים להתחיל לדאוג….

פורסם ב: בישולים, מתוקים, ראש השנה, שבועות תגיות: אלונה זוהר, גלידה, גלידה ביתית, גלידת וונית עם מנגו, הכנה, ווניל, מנגו, מרשם, מתכון, מתכון לגלידה, סולרו
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס