אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר

קציצות עדשים ופטריות

11 במאי 2019 21:05

למצרכים:

4 כוסות (חד פעמיות) עדשים מבושלים עד ריכוך
2 כוסות (חד פעמיות נוספות) מבושלים עד ריכוך – זו לא טעות!
סלסלת פטריות שמפיניון
בצל קטן
חצי צרור של פטרוזיליה
חצי כוס רוטב ברביקיו
כוס שיבולת שועל (קוואקר)

1 כוס פירורי לחם

2 שיני שום גדולות

מלח – לפי הטעם

פלפל שחור גרוס

להכנה:

  1. לשים בקערת מג'ימיקס 4 כוסות עדשים, פטריות, פטרוזיליה, בצל, שום ולרסק יחד עד שמתקבלת עיסה אחידה.
  2. להעביר לקערה. להוסיף 2 כוסות עדשים, שיבולת שועל, רוטב ברביקיו, פירורי לחם, מלח, פלפל שחור גרוס ולערבב.
  3. להניח במקרר לשעה.
  4. ליצור קציצות ולטגן בשמן חם.
  5. יש אפשרות לעשות קציצות גדולות ולצרוב על מחבת פסים, תוכלו ליצור מהן קציצות המבורגר.
פורסם ב: ארוחת ערב, מנות בצ'יק צ'ק, מנות גאוניות!, מנות עיקריות, צמחוני / טבעוני / בריא תגיות: אלונה זוהר, ברבקיו, בריאות, טעימות, כשאוכל ואהבה נפגשים, מתכון, עדשים, עוד, פטריות, קוואקר, קלות, קציצות
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס