אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
בשר עם בצל וחמוציות

בשר עם בצל וחמוציות

27 בינואר 2021 14:42

מצרכים:

1 ק”ג בשר פרוס לפרוסות (מס’ 5)

3 בצלים גדולים

1/2 כוס סוכר חום

4 כפות חמוציות

1 כפית קינמון

1 כף שטוחה של מלח

1.5 כפות אבקת מרק (לא חובה למי שלא מעוניין)

שמן לטיגון

להכנה:

1. בסיר גדול ושטוח לטגן את הבשר מכל הצדדים עד שיזהיב. להוציא מהסיר ולהניח בצד.

2. באותו הסיר (אם יש נוזלים לשפוך אותם) להוסיף 4 כפות שמן – לחמם, להוסיף את הבצל לטגן 3 דקות, לאחר מכן להוסיף את הסוכר, לטגן יחד עוד 3 דקות ולהוסיף כוס מים רותחים. לבשך יחד חצי שעה, עד שהבצל יתרכך וישנה צבעו לחום (לבשל על אש נמוכה).

3. להוסיף לסיר את החמוציות, הקינמון, המלח ואבקת המרק. לערבב. לבשל עוד 5 דקות. להוסיף עוד כוס מים רותחים. להוסיף לסיר את הבשר. לבשל יחד 40 דקות

עם סיר חצי מכוסה. הטעם והריח משגעים… הולך נפלא עם אורז לבן, קוסקוס, פירה בעצם עם כל דבר

פורסם ב: אינדקס מתכונים, בישולים, בשר ועוף, מנות עיקריות תגיות: אוכל שבא מהלב, אלונה זוהר, בצל, בשר, חמוציות, טעים, כשאוכל ואהבה נפגשים, מתכון
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס