המצרכים:
1 ק”ג כנפיים עוף
קמח (לקימוח הכנפיים)
שמן לטיגון
לרוטב צ’ילי
6 כפות סילאן
5 כפות סוכר
1/2 כוס סויה
6 כפות רוטב צ’ילי מתוק
4 כפות חומץ
1/3 כוס מים
להכנה:
1. לבשל את הכנפיים במים – חצי שעה (אחרי הרתיחה).
2. לשטוף ולנגב היטב את הכנפיים, ולקמח אותם מכל הצדדים, לטגן בשמן עד שיהיו זהובים. לשים על נייר סופג לספיגת עודפי שומן.
3. לבשל את כל חומרי הרוטב – כ- 10 דקות.
4. להניח את הכנפיים בקערה ולשפוך מעל את הרוטב ומיד להגיש. מושלם!!!!!