למצרכים:
3 חפיסות שוקולד מריר (300 גרם) מומס במיקרוגל – להמיס בזהירות שלא יישרף (לוקח כדקה וחצי)
פירות יבשים במגוון צבעים – משמש מיובש, חמוציות, תאנים, קוקוס יבש, צימוקים
אגוזים טבעיים – מלך, צנוברים, פקאן, קשיו. ניתן להשתמש גם בקלויים כי השילוב עם השוקולד המלח והפירות היבשים – מצויין!
להכנה:
לפרוס את כל הפירות האגוזים (הכי נוח).
לקחת מגש גדול ולשים עליו נייר אפיה. בעזרת כפית לעשות דיסקיות של שוקולד ברווחים אחד מהשני. לעטר כל דיסקית בפירות יבשים ואגוזים כאוות נפשכם.
לשים במקרר 10 דקות וקיבלתם את התכשיט הכי טעים שיש!
לשמור בקופסה אטומה במקרר עם הפרדה של נייר אפיה בין שכבה לשכבה.