למצרכים:
1 קישוא גדול פרוס (שטוף לא מקולף)
2 בטטות בקטנות חתוכות לקוביות
1 כרובית בינונית חתוכה לפרחים
2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות
1 שומר פרוס (לא חובה למי שלא אוהב)
1בצל פרוס
4 כפות שמן זית
חצי כף מלח
1 כף גריל עוף
להכנה:
1. להכניס את כל הירקות החתוכים לקערה גדולה, להוסיף את השמן והתבלינים ולערבב היטב.
2. להכניס לתוך שקית קוקי, לערבב, לסגור את השקית להשכיב אותה על תבנית ולחורר בעזרת סכין מספר חתכים.
3. להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לשעה. ויש לכם מנה נפלאה כתוספת או מנת ירקות בפני עצמה.