לירקות:
1 זוקיני פרוס למקלות
2 גזרים פרוסים למקלות
1 בצל גדול פרוס
1/4 כרובית מפורקת לפרחים קטנים
1 פלפל חתוך לרצועות
סלסלת פטריות פרוסות
4 כפות שמן זית
לרוטב:
2 כפות חמאת בוטנים (רצוי עם דבש)
2 כפות רוטב צ’ילי
2 כפות סילאן
2 כפות רוטב סויה
2 שיני שום כתושות
1/2 כוס מים רותחים
50 גרם בוטנים מקולפים וגרוסים
50 גרם בוטנים – לקישוט המנה
להכנה:
1. לחמם שמן במחבת.
2. להוסיף את הבצל ולטגן עד שקיפות. להוסיף את השום ולטגן עוד 2 דקות.
3. להוסיף את הירקות לפי הסדר הבא כשביניהם לטגן כל ירק כ- 3 דקות: גזר, כרובית, פלפל, זוקיני, פטריות.
4. לערבב את כל חומרי הרוטב בקערה ולשפוך על הירקות ולטגן יחד תוך כדי ערבוב עוד 2-3 דקות.
5. לכתוש בוטנים ולפזר מעל – לקישוט.