אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
פאייה צמחונית של חיטה

פאייה צמחונית של חיטה

26 באפריל 2019 19:50

למצרכים:

1 כוס חיטה שטופה מבושלת בהרבה מים (כשעה)

1 גזר חתוך לקוביות

1 פלפל חתוך לקוביות (אני שמתי חצי צהוב וחצי אדום – בשביל הצבע)

2 בצלים קצוצים

4 שיני שום קצוצות קטן קטן

1/4 כרובית מחולקת לפרחים קטנטנים

חופן צנוברים

להכנה:

1. לטגן בצל בארבע כפות שמן זית עד שקיפות. להוסיף את השום ולטגן יחד עוד 1-2 דק’.

2. להוסיף, את הגזר, לערבב יחד, לאחר מכן את הפלפל והכרובית. לטגן הכל יחד עד שהירקות יתרככו מעט.

3. להוסיף את החיטה. לערבב יחד.

4. להוסיף 2.5 כוסות של ציר עוף, מעט מלח ופלפל שחור.

5. לבשל כחצי שעה-שלושת רבעי שעה או עד שייספגו המים.

6. לטגן במחבת יבשה חופן צנוברים ולשפוך על החיטה, לערבב יחד ולאכול….. טעים, מזין ובריא – הולך נפלא עם יוגורט

 

פורסם ב: אינדקס מתכונים, ארוחת ערב, חגים, מנות ראשונות, סוכות, צמחוני / טבעוני / בריא, ראש השנה תגיות: אוכל שבא מהלב, אלונה זוהר, כשאוכל ואהבה נפגשים, מהיר, פאייה חיטה
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס