למצרכים:
6 כרעיים של עוף (מחולקות לשניים)
2 בצלים גדולים
150 גרם שזיפים יבשים
150 גרם משמשים יבשים
150 גרם צימוקים בהירים
1 כף אבקת מרק
1 כף סילאן
1 כוס יין לבן
מלח, פלפל
שמן לטיגון
להכנה:
בסיר שטוח לטגן את כרעי העוף עד לקבלת צבע זהוב. להוציא את הכרעיים ולהניח בצד.
באותו הסיר לטגן את הבצל עד לקבלת בצל שקוף להוסיף חזרה את הבשר. להוסיף את הפירות היבשים לתבל במלח פלפל וקינמון (לפי הטעם) וסילאן.
להוסיף את היין. להמיס כף אבקת מרק עוף ב- 1.5 כוסות מים רותחים ולהוסיף לסיר.
להמשיך לבשל. לטעום ולתקן תיבול.
אחרי שעה של בישול להעביר לתבנית לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור. אחרי שעה לפתוח הנייר לקבלת צבע וצמצום הרוטב.