מצרכים:
6 קישואים גדולים מגורדים על פומפיה
3 בצלים מגורדים על פומפיה
1/2 כוס שמן
1 כוס קמח תופח
1 כפית פלפל שחור
1 כף אברת מרק עוף
1 כפית מלח
3 ביצים
3 כפות פירורי לחם
להכנה:
לערבב את הבצל המגורד עם הקישואים, לסחוט היטב. להוסיף את שאר החומרים לערבב.
אני הוספתי למתכון צרור שמיר (לדעתי שמיר וקישואים בני זוג נפלאים).
לפזר בתבנית עגולה מס’ 26 את פירורי הלחם, לאחר מכן את כל המלית ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ל- 45 דקות או עד שהפשטידה זהובה.