אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
ספינג'

ספינג'

26 באפריל 2019 11:30

למתכון:

1 קילו קמח

50 גר' שמרית (אני השתמשתי בקמח שמרים של אוסם 1 ק”ג)

חצי כוס סוכר

קצת מלח (כפית)

4 כוסות מים פושרים בערך.

להכנה:

  1. ללוש את כל הרכיבים במיקסר. הבצק רך דביק מאוד וזה בסדר גמור כך הוא צריך להיות!
  2. להתפיח (תופח מאוד מהר מאוד)
  3. לחמם בסיר שמן עמוק
  4. להרטיב ידיים, לעשות עיגולים עם חור באמצע ולזרוק לשמן.
  5. אחרי שהספינג' זהוב להעביר לנייר סופג
  6. לגלגל בסוכר ולהגיש חמים.

** לשים לב שהשמן לא יהיה חם מדי (מווסתים את החום ע”י הקטנת האש), כדי שהספינג’ לא יהיו מוכנים מבחוץ ועדיין חיים מבפנים **

פורסם ב: אינדקס מתכונים, חגים, חנוכה, קינוחים תגיות: אלונה, זוהר, חנוכה, טעים, כשאוכל ואהבה נפגשים, מהיר, מתכון, סופגניה, ספינג', קל, שמרים
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס