למצרכים:
1 רסק עגבניות קטן
1 כף סוכר
כפית מלח
שמן זית
להכנה:
1. בסיר גדול שטוח לשים שמן זית בשכבה דקיקה ולחמם.
לטגן את קוביות הקישואים עד הזהבה קלה.
2. להוסיף את הבורגול ולערבב.
3. להוסיף את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות התבלינים ו-3 קופסאות מים (לאחר ששמתי את העגבניות בסיר, מילאתי את הקופסא במים וכעת היא כוס המידה)
4. להביא לרתיחה ולהנמיך את להבת הגז עד שלא יישארו בסיר נוזלים.
5. לכסות את הסיר ולהניח סגור חצי שעה לפני ההגשה.
טיפ: אפשר לעטר עם צנוברים קלויים.
1 רסק עגבניות קטן
1 כף סוכר
כפית מלח
שמן זית
להכנה:
1. בסיר גדול שטוח לשים שמן זית בשכבה דקיקה ולחמם.
לטגן את קוביות הקישואים עד הזהבה קלה.
2. להוסיף את הבורגול ולערבב.
3. להוסיף את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות התבלינים ו-3 קופסאות מים (לאחר ששמתי את העגבניות בסיר, מילאתי את הקופסא במים וכעת היא כוס המידה)
4. להביא לרתיחה ולהנמיך את להבת הגז עד שלא יישארו בסיר נוזלים.
5. לכסות את הסיר ולהניח סגור חצי שעה לפני ההגשה.
טיפ: אפשר לעטר עם צנוברים קלויים.