יצרנית המזון מיה הזמינה אותי לסדנה מתוקה מהסרטים. את הסדנה העבירה אסטלה, מלכת המתוקים. מעבר להיותם יצרני מזון, הם גם מובילים בתחום האפיה. קיבלתי במתנה שפע של פיצוחים ומוצרי אפייה ואז…..אז התחלתי לחגוג.
למצרכים:
400 גרם פירורי עוגיות או ביסקוויטים טחונים
400 גרם גבינה לבנה מסוננת מנוזלים (שלוש שעות בתוך שקית בד או ציפית)
3/4 כוס אבקת סוכר
100 גרם שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד לבן
ווניל
גרידה מתפוז אחד
100 גרם פיסטוק טחון
להכנה:
להמיס במיקרו את השוקולד הלבן והשמנת ולערבב עד שיתאחדו.
להעביר את הגבינה לקערה ולערבב אותה עם האבקת סוכר, הווניל וגרידת התפוז. להוסיף אליה את השמנת עם השוקולד המומס. להוסיף את פירורי העוגיות ולערבב היטב.
להעביר למקרר לצינון של שעה.
לכדרר כדורים בידיים ולכדרר כל כדור בתוך הפיסטוק הטחון.
לשמור בקירור עד להגשה.
בהצלחה!