אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
קרם שניט של פעם

קרם שניט של פעם

12 באפריל 2019 22:35

מצרכים:

עלים לקרם שניט:

1 חבילת בצק עלים

2 שקיות סוכר ווניל

ספריי שמן

למלית:

בסיר-

4 כוסות חלב

1 כוס סוכר

רביכה:

1 כוס חלב

3 כפות קורנפלור

3 כפות קמח

לאחר הבישול:

5 סוכר ווניל

200 גרם חמאה

לבזיקה מעל:

אבקת סוכר

אופן הכנה:

לחלק את הבצק עלים לשניים. לפרוס על תבנית עם נייר אפיה. לחורר חורים בעזרת מזלג. לרסס עם ספריי שמן ולפזר סוכר ווניל. לאפות את העלים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כ-25 דקות או עד שהעלים יזהיבו.

להכנת הקרם:

בקלחת לחמם 4 כוסות חלב עם כוס סוכר. לשים בקערה כוס חלב, את הקורנפלור והקמח ולערבב היטב שלא יהיו גושים. כשהחלב רתח, להוסיף את הרביכה ולערבב בעזרת מטרפה עד שהקרם יסמיך.

להוריד מהגז, להוסיף את החמאה ואת הסוכר ווניל ולערבב ביטב.

לצנן מעט ולשפוך על הבסיס. לכסות עם הבסיס הנוסף ולפזר מעל אבקת סוכר. לצנן במקרר שעתיים לפני ההגה.

פורסם ב: אינדקס מתכונים, חגים, עוגות ועוגיות, קינוחים תגיות: אלונה זוהר, כמו פעם, כשאוכל ואהבה נפגשים, מתכון, נוסטלגיה, קרם מבושל, קרם שניט, קרם שניט מבושל, קרם שניט של פעם, של פעם
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס