למצרכים:
לבצק:
550 גרם קמח
1 כף שמרים יבשים
2 כפות סוכר
1 כף שטוחה מלח
1 ביצה
50 גרם שמן זית
250 סמ"ק חלב
למילוי:
1.5 כוסות גבינה צהובה מגורדת
4 כפות גדושות רוטב פסטו
לציפוי:
1 חלמון
2 כפות חלב
שומשום
להכנה:
1. לשים את כל מצרכי הבצק בקערת המיקסר, ללוש את המצרכים כ- 5 דקות – את החלב להוסיף בהדרגה! לשים לפי הכמות שצריך.
2. לשים את הבצק במקום חמים לתפיחה – עד שיכפיל את נפחו.
3. להניח על משטח מקומח ולרדד בעזרת מערוך למלבן גדול (בערך בגודל 35 על 55).
4. בחלק הרחוק למרוח פסטו ולפזר עליו בנדיבות גבינה צהובה.
5. את החלק התחתון לחתוך לפסים בעובי 2 ס"מ ולגלגל סביב החלק עם המילוי.
6. לשים על תבנית עם נייר אפיה. למרוח בחלמון מעורבב בחלב. לפזר מעל שומשום.
7. לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך חצי שעה.