כשהמנגו בשיאו (או בדרך לשיאו) אפשר להכין ולהתענג על סלט מושלם ומפתיע בטעמו, הייתי קצת סקפטית כשאכלתי אותו בפעם הראשונה, אך אחרי הטעימה הראשונה הטעמים התחברו והיתה לי חגיגה טעימה ומרעננת בפה.
למצרכים:
2 מנגואים פרוסים (לחתוך מסביב לגרעין) וחתוכים לקוביות
1 בצל חתוך לקוביות (הכי טוב עם בצל סגול)
1 צרור של כוסברה שטוף וקצוץ קטן
מיץ מחצי לימון
1/2 כפית מלח
3 כפות שמן זית
להכנה:
להניח בקערה את קוביות המנגו, הבצל והכוסברה. לשפוך מעל את מיץ הלימון, לבזוק מלח ושמן זית. לערבב היטב שכל הירקות יצופו ברוטב.