אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
עוגיות "פט סבלה"

עוגיות "פט סבלה"

10 במרץ 2014 7:42

למצרכים:

50 גרם חלמון (4 חלמונים)

400 גרם חמאה

200 גרם אבקת סוכר

5 גרם אבקת אפיה (חצי שקית/כפית אבקת אפיה)

מעט תמצית וניל

100 גרם אבקת שקדים

500 גרם קמח

100 גרם אבקת סוכר

לפיזור מעל:

ביצה טרופה

סוכר מעורבב בקינמון (לפי הכמות הרצויה)

להכנה:

1. במיקסר עם וו גיטרה לערבל את החלמון, חמאה, אבקת סוכר (200 גרם), אבקת אפיה, וניל ואבקת שקדים עד שלא יהיו גושי חמאה.

2. להוסיף את הקמח ואבקת הסוכר (100 גרם הנותרים) ולערבל עד שיהיה גוש אחיד של בצק.

3. לרדד את הבצק לעובי של 3.5 ס"מ, לחתוך לריבועים (לפי הגודל שבוחרים) ולהניח בתבנית בצורה מרווחת (הם תופחים מעט)

4. למרוח כל אחד בביצה טרופה ולפזר סוכר וקינמון.

5. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות לרבע שעה בערך או עד שיזהיבו.

פורסם ב: עוגות ועוגיות, עוגיות תגיות: םט סבלה, סבלה, סוכר, עוגיות, קינמון
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס