מצרכים:
1 כוס חומוס שהושרה לילה ובושל עד ריכוך
חבילת עלי תרד טריים
5 שיני שום גדולות פרוסות
1 בצל גדול קצוץ
1/2 כפית כורכום
1 כפית פפריקה אדומה מתוקה
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
3 כפות שמן זית
1 כוס מים רותחים
להכנה:
1. לטגן בצל עד שקיפות בשמן זית. להוסיף את השום ולטגן יחד עוד דקה.
2. להוסיף את עלי התרד ולטגן יחד עד שיצטמקו.
3. להוסיף את התבלינים והמים ולבשל את התרד חצי שעה.
4. להוסיף את גרגירי החומוס ולבשל עוד רבע שעה.
5. לסחוט מעל הכל מיץ מחצי לימון