אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
תבשיל בורגול עם קישואים

תבשיל בורגול עם קישואים

13 באפריל 2019 13:56
למצרכים:
1 רסק עגבניות קטן
1 כף סוכר
כפית מלח
שמן זית
להכנה:
1. בסיר גדול שטוח לשים שמן זית בשכבה דקיקה ולחמם.
לטגן את קוביות הקישואים עד הזהבה קלה.
2. להוסיף את הבורגול ולערבב.
3. להוסיף את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות התבלינים ו-3 קופסאות מים (לאחר ששמתי את העגבניות בסיר, מילאתי את הקופסא במים וכעת היא כוס המידה)
4. להביא לרתיחה ולהנמיך את להבת הגז עד שלא יישארו בסיר נוזלים.
5. לכסות את הסיר ולהניח סגור חצי שעה לפני ההגשה.
טיפ: אפשר לעטר עם צנוברים קלויים.

 

פורסם ב: אינדקס מתכונים, ארוחת ערב, חגים, מנות עיקריות, תוספות תגיות: אלונה זוהר, בורגול, מתכון, עגבניות, קישואים, תבשיל, תוספת
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס