למצרכים:
למלית:
1 חבילת עלי פילו (השתמשתי במצוננים)
1 חבילה תרד בייבי
350 גרם גבינה בולגרית
3 כפות שמן זית
למריחה ופיזור מעל:
1/2 כוס שמן זית
1 כף אורגנו יבש
להכנה:
- לערבב בקערה תרד בייבי וגבינה בולגרית מפוררת.
- לפתוח את עלי הפילו על משטח ולמרוח כל שני עלים בשמן זית. לפזר מלית בחלק הקרוב אלינו ולגלגל לרולדה מהודקת.
- לשמן תבנית/סיר במעט שמן זית ולהניח בתוכו את השבלולים.
- למרוח מעל שמן זית בנדיבות, לפזר מעל אורגנו מיובש.
- לאפות בתנור שחומן מראש לחום של 200 מעלות למשך כחצי שעה או עד שהמאפה מזהיב.
לינק לסרטון להכנת המתכון: