המצרכים:
1/2 ק"ג בשר בקר חתוך לרצועות (פילה, או סינטה או צ'ך)
4 פלפלים צבעוניים חתוכים לרצועות
1 בצל פרוס לפרוסות דקות
2 שיני שום
1/2 צ'ילי טרי פרוס דק
שמן זית
למרינדה:
1/3 כוס סילאן חמוץ מתוק
1/3 כוס שמן זית
1/3 כוס רוטב סויה
2 שיני שום מגורדות
1/2 פלפל צ'ילי חריף חתוך לרצועות דקיקות
גרידה מלימון שלם
טימין– עלים מארבע ענפים
אופן ההכנה:
לערבב את כל חומרי המרינדה ולהוסיף אליה את רצועות הבקר, לכסות ולהניח לשעה במקרר.
לשים במחבת גדולה שמן זית, לחמם אותו ולהוסיף אליו את רצועות הבצל. לטגן עד לשקיפות. להוסיף את השום והצ'ילי ולערבב.
להוסיף את הפלפלים הצבעוניים, להקפיץ ביחד עד שהפלפלים יתרככו מעט.
להוציא את הפלפלים לקערה.
להוסיף למחבת שמן זית ולהעביר את רצועות הבקר למחבת. לשמור את הרוטב
לטגן עד שהבשר יחליף את צבעו ויהיה מוכן.
להוסיף את הפלפלים, לערבב. להוסיף את הרוטב שנשאר ולערבב. להקפיץ יחד עוד 5 דקות.