למצרכים:
1 ק"ג קמח עם שמרים
400 גרם חמאה רכה
3 ביצים
2 שמנת חמוצה |(9%)
2 סוכר וניל
1/4 כוס סוכר
1/2 כפית מלח
למילוי: (מספיק ל-2 רולדות)
1 גבינת כנען (500 גרם)
1 קוטג’
1/2 כוס סוכר
2 כפות קמח
2 חלמונים
2 סוכר וניל
תמצית וניל
לעיטור:
סוכר גבישי
להכנה:
1. לשים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל הרכיבים של הבצק פרט לחמאה ולמלח. ללוש את המצרכים. אחרי שהחומרים התאחדו להוסיף את החמאה וללוש היטב 4-5 דקות. להוסיף את המלח וללוש עוד 2 דקות. להניח לתפיחה במקרר ללילה.
2. לערבב את כל חומרי המלית היטב.
3. לחלק את הבצק ל-4.
4. לפתוח את הבצק על משטח מקומח בעזרת מערוך לצורת למלבן. באמצע להניח תלולית של מילוי גבינה ולסגור לרולדה.
5. להניח בתוך תבנית אינגליש קייק, למרוח בחלמון, לפזר סוכר גבישי ולהניח להתפחה במקום חמים.
7. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות למשך 40 דקות.