אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
רולדת שמרים גבינה עשירה

רולדת שמרים גבינה עשירה

23 באוגוסט 2014 10:27

למצרכים:

1 ק"ג קמח עם שמרים

400 גרם חמאה רכה

3 ביצים

2 שמנת חמוצה |(9%)

2 סוכר וניל

1/4 כוס סוכר

1/2 כפית מלח

למילוי: (מספיק ל-2 רולדות)

1 גבינת כנען (500 גרם)

1 קוטג’

1/2 כוס סוכר

2 כפות קמח

2 חלמונים

2 סוכר וניל

תמצית וניל

לעיטור:

סוכר גבישי

להכנה:

1. לשים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל הרכיבים של הבצק פרט לחמאה ולמלח. ללוש את המצרכים. אחרי שהחומרים התאחדו להוסיף את החמאה וללוש היטב 4-5 דקות. להוסיף את המלח וללוש עוד 2 דקות. להניח לתפיחה במקרר ללילה.

2. לערבב את כל חומרי המלית היטב.

3. לחלק את הבצק ל-4.

4. לפתוח את הבצק על משטח מקומח בעזרת מערוך לצורת למלבן. באמצע להניח תלולית של מילוי גבינה ולסגור לרולדה.

5. להניח בתוך תבנית אינגליש קייק, למרוח בחלמון, לפזר סוכר גבישי ולהניח להתפחה במקום חמים.

7. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות למשך 40 דקות.

פורסם ב: מאפים, מתוקים, עוגות, עוגות ועוגיות תגיות: גבינה, וניל, חמאה, עוגת גבינה, רולדה, רולדה עשירה, שמרים
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס