אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
קרקרים מקמח כוסמין ושומשום

קרקרים מקמח כוסמין ושומשום

12 באפריל 2015 14:32

למצרכים:

600 גרם קמח כוסמין

1 בקבוק בירה לבנה (330 מ"ל)

140 מ"ל שמן זית

120 גרם שומשום

10 גרם מלח (כפית)

להכנה:

1. לשים את כל המצרכים בקערת המיקסר עם וו גיטרה וללוש היטב עד איחוד. הבצק צריך להיות מאוד נוח ונעים לעבודה. אם הוא מעט יבש, ניתן להוסיף מעט מים. אם מדייקים בכמויות – אין צורך.

2. להעביר למשטח עבודה מקומח ולרדד למלבן בעובי של 3-4 מ"מ. בעזרת גלגלת משוננת לחתוך לריבועים/מלבנים בגודל שבוחרים (אני אוהבת בגודל של 7 על 5 בערך).

3. בעזרת צובט ליצור 2 צביטות מ-2 הצדדים. אם אין צובטן ניתן לעשות חורים בעזרת מזלג.

4. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך חצי שעה (חשוב ביותר לשים לב שהם לא נשרפים, לכן לבדוק אותם לפני תום החצי שעה). לצנן ולשים בקופסה אטומה.

 

פורסם ב: כללי, עוגות ועוגיות, עוגיות תגיות: אפייה, כוסמין, מרשם, מתכון, קמח כוסמין, קרקר כוסמין, קרקרים, רצפט, שומשום, שמן זית
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס