למצרכים:
100 גרם חמוציות (מושרות במים רותחים לחצי שעה) לסנן.
6 פירות חתוכים (מה שיש בבית)
3 כפות סוכר
לקרמבל:
100 גרם חמאה
100 גרם קמח
100 גרם סוכר
תמצית ווניל
להכנה:
להניח את הפירות החתוכים בקערה, לפזר מעל סוכר, לערבב ולהניח לחצי שעה.
לשים את כל חומרי הקרמבל בקערה ולפורר בעזרת כריות האצבעות. לשים לב! לא להפוך לגוש בצק אלא לפירורים (כמו קוסקוס).
לפזר מעל הפירות.
לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 35-40 דקות.
לפזר מעל אבקת סוכר.
הכי כיף לאכול חמים. להגיש עם כדור גלידת ווניל, או קרם פרש