אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
קראנץ שוקולד קליל

קראנץ שוקולד קליל

21 ביולי 2019 10:03

למצרכים:
לבצק: (4 רולדות)
1 ק"ג קמח
2.5 כפות שמרים יבשים
200 גרם חמאה מומסת
4 ביצים
1 כוס סוכר
כף שטוחה של מלח
כ- 250 סמ״ק חלב
תמצית ווניל – כפית
למילוי:
נוטלה
לגימור:
ביצה טרופה
להכנה:
1. לשים את כל חומרי הבצק במיקסר עם וו לישה. את החלב להוסיף בסוף באופן הדרגתי. לא חובה לשים את כל הכמות ולחילופין אולי תזדקקו למעט יותר. ללוש את הבצק 5 דקות עד שהוא אחיד, איננו דביק, אלסטי ונעים לעבודה. להניח לתפיחה (עד שהבצק מכפיל את נפחו).
לחלק את הבצק לארבע. לרדד על משטח מקומח, למרוח נוטלה, ולסגור לרולדה. את הרולדה חותכים באמצע לשניים ומסובבים את 2 החלקים שנוצרו כמו בורג, כאשר הצד הפתוח תמיד לכיוון למעלה.

3. להעביר לתבנית, למרוח בביצה טרופה ולהניח להתפחה. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה.

פורסם ב: עוגות, עוגות ועוגיות תגיות: אלונה זוהר, טוב, טעים, כשאוכל ואהבה נפגשים, מהיר, מיוחד, מתכון, נוטלה, קראנץ, קרנץ, שוקולד, שמרים
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס