למצרכים:
1/2 חבילה בצק עלים מרודד מופשר
3 בצלים גדולים פרוסים
1 כפית סוכר חום
1 כפית מלח
3 כפות שמן קנולה
125 גרם יוגורט
3 ביצים
80 סמ”ק חלב
מלח, פלפל
100 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
חצי גליל גבינת פרומעז פרוס לפרוסות
3 כפות פירורי לחם
להכנה:
1. לפרוס את הבצל לפרוסות דקות
2. במחבת לטגן את הבצל עד שיתרכך. לטגן אותו תחילה, להוסיף את הסוכר ואת המלח, לאחר מכן להנמיך את הלהבה ולבשל עוד כ- 15 דקות. לקרר.
3. בקערה לערבב את הביצים, היוגורט והחלב, המלח והפלפל.
4. בתבנית עגולה שטוחה (תבנית פאי) לפרוס נייר אפיה ובתוכה לפרוס בצק עלים כששוליו בחוץ. לפזר את פירורי הלחם ומעל לפזר את הבצל.
5. לפזר על הבצל חצי מכמות המוצרלה. לשפוך מעל את בלילת הביצה, לפזר שוב מוצרלה ועיגולים של פרומעז – גבינת צאן.
6. לקפל את השוליים של הבצק כלפי פנים.
7. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות לחצי שעה.