אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
קוסקוס ערבי – מפתול

קוסקוס ערבי – מפתול

15 בינואר 2019 19:34

למצרכים:
1 ק”ג בורגול
חצי ק”ג קמח מלא
1 כוס מים מעורבבים עם 1/3 כוס שמן זית
1 כף מלח
מים רותחים
להכנה:
1. להשרות את הבורגול בקערה עם מים רותחים 10 דקות. לסנן היטב.
2. להעביר את הבורגול לקערת מיקסר עם וו גיטרה ולהוסיף קמח. כל פעם מעט. המטרה היא שגרגירי הבורגול לא ידבקו אחד לשני.
3. להעביר למגש עבודה גדול. להמשיך לעבד את הבורגול (לפי הסרטון) תוך כדי הרטבת הידיים מדי פעם במים עם השמן. להוסיף תוך כדי מלח.
4. להעביר לסיר מסננת (של קוסקוס) ולהניח מעל סיר מרק שהכנו קודם לכן.
5. לבשל כרבע שעה כשהמסננת מכוסה.
6. להעביר לקערת הגשה.
***את המפתול ניתן להקפיא במנות ולהוציא כל פעם לפי הצורך.

נכון שזה משו משו?
פורסם ב: חגים, תוספות תגיות: אלונה זוהר, בורגול, כשאוכל ואהבה נפגשים, מהיר, מפתול, מתכון, ערבי, פשוט, פתיתים, קוסקוס, קל
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס