למצרכים:
1 ק”ג בורגול
חצי ק”ג קמח מלא
1 כוס מים מעורבבים עם 1/3 כוס שמן זית
1 כף מלח
מים רותחים
להכנה:
1. להשרות את הבורגול בקערה עם מים רותחים 10 דקות. לסנן היטב.
2. להעביר את הבורגול לקערת מיקסר עם וו גיטרה ולהוסיף קמח. כל פעם מעט. המטרה היא שגרגירי הבורגול לא ידבקו אחד לשני.
3. להעביר למגש עבודה גדול. להמשיך לעבד את הבורגול (לפי הסרטון) תוך כדי הרטבת הידיים מדי פעם במים עם השמן. להוסיף תוך כדי מלח.
4. להעביר לסיר מסננת (של קוסקוס) ולהניח מעל סיר מרק שהכנו קודם לכן.
5. לבשל כרבע שעה כשהמסננת מכוסה.
6. להעביר לקערת הגשה.
***את המפתול ניתן להקפיא במנות ולהוציא כל פעם לפי הצורך.
נכון שזה משו משו?