אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
פשטידת קישואים עם בצל ירוק

פשטידת קישואים עם בצל ירוק

9 באוגוסט 2014 11:29

למצרכים:

6 קישואים מגורדים על פומפייה גסה

1 חבילת בצל ירוק קצוץ

3 ביצים

1 כוס פירורי לחם

1 כוס גבינת פרמזן/פיקורינו מגורדת

1.5 כפות

1 כף שטוחה מלח

להכנה:

1. לערבב את כל הרכיבים היטב.

2. לשמן תבנית ולפזר פירורי לחם בתחתית התבנית.

3. להעביר את בלילת הקישואים לתבנית. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 45 דקות.

 

 

פורסם ב: מאפים, מלוחים, צמחוני תגיות: בצל ירוק, פירורי לחם, פסטו, פרמזן, פשטידה, קישואים
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס