אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
פשטידת קישואים

פשטידת קישואים

26 באפריל 2019 17:36

מצרכים:

6 קישואים גדולים מגורדים על פומפיה

3 בצלים מגורדים על פומפיה

1/2 כוס שמן

1 כוס קמח תופח

1 כפית פלפל שחור

1 כף אברת מרק עוף

1 כפית מלח

3 ביצים

3 כפות פירורי לחם

להכנה:

לערבב את הבצל המגורד עם הקישואים, לסחוט היטב. להוסיף את שאר החומרים לערבב.

אני הוספתי למתכון צרור שמיר (לדעתי שמיר וקישואים בני זוג נפלאים).

לפזר בתבנית עגולה מס’ 26 את פירורי הלחם, לאחר מכן את כל המלית ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ל- 45 דקות או עד שהפשטידה זהובה.

פורסם ב: אינדקס מתכונים, ארוחת ערב, מאפים, מנות בצ'יק צ'ק, מנות עיקריות, מנות ראשונות, צמחוני / טבעוני / בריא תגיות: אלונה זוהר, זמין, טעים, ירק, כשאוכל ואהבה נפגשים, מהיר, מתכון, פשטידה, קישואים, קל
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס